Muodin saralla minua ahdistaa eniten...

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 343 kpl
Muoti-ilmiöiden kierrättäminen 3.5 % 12 kpl
Muotimaailman tarve laihoihin malleihin 44.6 % 153 kpl
Vaatteiden karmeat kuosit 19.5 % 67 kpl
Kehoni mittasuhteet, en löydä sopivia vaatteita 25.1 % 86 kpl
Joku muu, mikä? 7.3 % 25 kpl

Kaikki perustelut

peiccot Muotimaailman tarve laihoihin malleihin
Vaatteet kuulemma ovat parhaimmillaan pitkien ja hoikkien naisten päällä, mutta mielestäni enemmän pikkupoikia kuin naisia muistuttavien nälkiintyneitten hahmojen päällä mikään ei näytä hyvältä. Näky on ennemmin Halloween-rekvisiittaan sopiva kuin näytöslavoilla "nautittava". Muotimaailman sairaat vaatimukset ovat vaatineet joidenkin mallien hengen. Sitäpaitsi, kenen niitä vaatteita kannattaa ostaa jos ne eivät näytä hyvältä normaalipainoisen ihmisen päällä?
Anonyymi Kehoni mittasuhteet, en löydä sopivia vaatteita
Minulle ei sovi yhtään mikään, kaikki vaatteet ovat jostain kohtaa liian pieniä ja toisesta liian suuria.
M Kehoni mittasuhteet, en löydä sopivia vaatteita
Aina löytyy jotain söpöjä tai olen etsinyt niin onkin sitten vähän isoa ja eikä istuudu päälläni kunnolla. aina pitää kaventaa ja ommella.
Jonaninaniko Muotimaailman tarve laihoihin malleihin
Minun mielestäni ihmistin ei pitäisi ihailla laihuutta. Yhteiskunnan ihannemalli tulisi olla sporttinen ja lihaksikas: terveen näköinen.
tanja Joku muu, mikä?
Jos jokin on "in", kaupoista ei löydä kirveelläkään mitään muuta kuin sitä muotioikkua! Viime vuodet ovat menneet itkiessä leveä- tai edes normaalilahkeisten farkkujen perään, kun nuo karmeat pillihousut ja saati kalsarimuoti ovat ainoat vaihtoehdot vaaterekeillä. Toivotaan, että tälle vuodelle muotiin lupaillut leveät lahkeet todella tulevat - pari vuotta sitten catwalkeilla ja lehtien sivuilla hehkutetut korkeat vyötäröt kun eivät missään vaiheessa kauppoihin asti rantautuneet.
Transu Joku muu, mikä?
Eniten ärsyttää lahjattomat vaatesuunnittelijat, jotka eivät osaa tehdä vaatteitan oikeille naisille, jolla on kurvia ja kaarretta, vaan NAISTENvaatteita esittelemään käytetään nykyään miehiä, luurankoja tai luurankomaisia miehiä!
pupu 87 Joku muu, mikä?
muotivaatteiden hinnat
Neppis Joku muu, mikä?
Vaatteet ovat todella huonolaatuisia, eikä tämä totuus tunnu olevan sidoksissa hintaan. Kankaat ovat heikoiksi kudottuja, nukkaantuvia ja virttyviä sekoitteita ja saumat täytyy itse laittaa uusiksi, jos haluaa luottaa niiden kestävyyteen. Kirpputoreilta voi löytää 50-luvun mekkoja ja paitoja, jotka ovat paremmassa kunnossa kuin minun puoli vuotta vanhat "sijoitukseni". Lisäksi ärsyttää vaatteiden malli - miksi kurveja pitää piilotella mutta tyrkyttää tissejä samaan aikaan? Nainen pukeutuneena ja alasti ovat kaksi eri tapaa olla kaunis, eikä näitä tarvitsisi yhdistää mauttomasti. Pukijalla mukavampi olo ja katsojalla mukava pikku arvoitus.
Large Kehoni mittasuhteet, en löydä sopivia vaatteita
En nyt vaan millään mahdu noihin mallivaatteisiin...
15v_typy Joku muu, mikä?
Eniten kauhistuttaa se, kun ne muoti vaatteet on niin luonnottaman näkösiä! Jospa joskus tehdään muotivaatteita joita ihan tavallinenkin tallaaja voi käyttää ilman, että ympärillä roikkuu kaiken maailman röyhelöt ja muut pikku hepenet.Ja tietysti ne melkein anorektikoilta näyttävät mallit ruokkii vielä enemmän sitä, että täytyy olla laiha kuin luuviulu. Kyllä naisilla saa musta olla ihan vapaasti enemmän muotoja, kuin mitä media syysää kaiken aikaa, että on pakko olla hoikka.Ärsyttää!! :
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin