Miten kevennät leipomuksiasi? Perustele vastauksesi

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 283 kpl
Käytän maidon sijaan vettä 8.8 % 25 kpl
Vähennän rasvaa tai käytän terveellisempiä rasvoja 23.3 % 66 kpl
Käytän sokerin sijaan makeutusaineita 5.3 % 15 kpl
Käytän täysjyväviljoja 22.3 % 63 kpl
En kevennä leipomuksiani 40.3 % 114 kpl

Kaikki perustelut

Pricken Käytän täysjyväviljoja
Täysjuväviljat tavallisen vehnäjauhon seassa tekevät leipomukset edes aavistuksen terveellisemmäksi maun tai kuohkeuden yhtään kärsimättä.
MH En kevennä leipomuksiani
Jos kerran ruvetaan leipoon ni leivotaan sitten kunnolla hyvää!
MinnaT En kevennä leipomuksiani
Jos syön parasta
mustikkapiirakka En kevennä leipomuksiani
kun perusruoka on terveellistä niin herkku voi olla oikeista aineista tehtyä. maku ja ulkomuoto tyydyttää leipojaa ja siitä tulee hyvä mieli.
Aliisa Käytän täysjyväviljoja
Täysjyvä viljat ovatmielestäni käyttökelpoisia kaikessa leivonnassa.
korvapuusti Käytän täysjyväviljoja
Käytän esim.korvapuustitaikinaan vehnänleseitä ja öljyä.Taikinasta tulee tosi pehmeää ja tosi hyvää ja vähän terveellisempää pullaa.Sämpylöihin käytän aina rouheita,leseitä,kauraa porkkanoita ym.ja öljyä.Niin niistä tulee kuitupitoisia ja muhevia.
heini Käytän täysjyväviljoja
verensokeri pysyy ok kauan
DIINA En kevennä leipomuksiani
KOSKA LEIPOMUKSET OVAT SEN VERRAN ARVOKKAITA, ETTEN PILAA NIITÄ MILLÄÄN KEVENNYKSILLÄ JA PILAA TYÖTÄ JA MAKUNAUTINTOA
kookoo Käytän maidon sijaan vettä
En käytä maitoa muutenkaan,pullataikinaan vettä ja muut aineet perusohjeen mukaan.Hyvää tulee esim korvapuusteja voi tehdä eri täytteillä.
julia En kevennä leipomuksiani
voita ja kermaa se olla pittää
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin