Jos johtaisit koko muotiteollisuutta päivän, mitä tekisit?

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 382 kpl
Toisin takaisin jonkun muoti-ilmiön, minkä? 13.6 % 52 kpl
Pakottaisin kaikki pukeutumaan tietyllä lailla, miten? 2.6 % 10 kpl
Muuttaisin muotivaatteiden hintaa, miksi? 30.9 % 118 kpl
Lakkauttaisin koko muotiteollisuuden, miksi? 26.7 % 102 kpl
Tekisin jotain muuta, mitä? 26.2 % 100 kpl

Kaikki perustelut

munnus Muuttaisin muotivaatteiden hintaa, miksi?
aikuiselle naiselle laadukkaita vaatteita kohtuuhinnalla myyviä kauppoja on hyvin vähän, sen sijaan nuorisolle suunnataan halpoja ja huonolaatuisia trikoovaatteita usean myymäläketjun voimin ja opetetaan samalla kertakäyttökulttuuriin.
MIMI Muuttaisin muotivaatteiden hintaa, miksi?
Kun ne ovat niin tuhottuman hinnan puolesta, että eivät käy tavallisten tallaajien ansioihin, mutta se kait on tarkoistuskin.
Lempi Tekisin jotain muuta, mitä?
Kieltäisin vaarallisen alipainoiset mallit ja liiallisen kuvankäsittelyn. Luonnollista kauneutta kehiin.
Star Muuttaisin muotivaatteiden hintaa, miksi?
Ei ole mitään järkeä maksaa vaatteesta tyhjää vain siksi, että se on muodissa. Lisää eriarvoisuutta, enkä ole varma mihin tarkoitukseen rahat edes käytetään...
Tekisin jotain muuta, mitä?
passittaisin liian laihat mallit terapeutille ja suosisin luonnollisen kurvikkaita malleja. Toisin esille terveen vaihtoehdon
höö Tekisin jotain muuta, mitä?
Toisin tkestiiliteollisuuden takaisin Suomeen ja löytäisin sille klpailumahdollisuudet, en hinnalla vaan jollain muilla tekijöillä.
miyako Muuttaisin muotivaatteiden hintaa, miksi?
Myös vähän köyhemmillä ihmisillä on oikeus muotiin! Tiedän itse henkilökohtaisesti kuinka ärsyttävää on lukea Vogueta ja katsoa Sinkkuelämää kun tietää ettei itsellään tule koskaan olemaan varaa mihinkään Fendi-laukkuun tai muuhun vastaavaa.
Kirsikka Muuttaisin muotivaatteiden hintaa, miksi?
Onhan se todettu, että muotivaatteet eivät oikeasti ole kovin kummoisia. Minä olen monesti jo ennen ko. vaatteiden muotiin tuloa pitänyt sellaisia jo aikaisemmin ja huomattavasti edullisemmin, jopa itse tehtynä. Esim. nykyinne luumunvioletin väri oli minulla käytössä jo pari vuotta sitten, vasta nyt muotia ja ihmisillä kaikki ko. väriä. Nyt on ihan muut värit meikätytöllä menossa. Tervetuloa vaan tarkistamaan...
ZZZZ Tekisin jotain muuta, mitä?
Polttaisin kaikki maailman legginsit ja paidat, joita käytetään mekkoina!
Koko 0 Tekisin jotain muuta, mitä?
Tekisin lisää kokoja vaatteissa, kengissä, rintaliiveissä niin alas- että ylöspäin. Itse olen erittäin pientä kokoa, enkä jaksa enää shoppailla lastenosastolla.
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin