Esko Ahon mukaan ilmapiiri Suomessa on historiallisen huono. Olemmeko liian negatiivisia?

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 1129 kpl
Kyllä 65.0 % 734 kpl
Ei 35.0 % 395 kpl

Kaikki perustelut

Johannes Kyllä
Rahamies puhuu köyhistä köyhien elämästä ja maailmasta tietämättä siitä näköjään mitään. Helppo on viisastella, kun ei empatian kykyä ole ollenkaa ESKO AHO!
pallit Ei
eso maho om kriminäali
Kele Kyllä
"Kampin sytytyssurma: Epäilty nauroi paetessaan paikalta" Japanilaiset säästävät sähköä - ennätysmäärä lämpöhalvauspotilaita" "Ministeri: Päätös narkolepsiakorvauksista jo viikon kuluttua" "Lennonjohtajat lykkäävät pistelakkojaan" "Matkailu lisääntyy pääkaupunkiin - "Helsinki on niin siisti paikka"" "Mies poliisille: Ei minulla ole aikomusta maksaa näitä tavaroita" "Suomalaiskonjakit tyrmättiin EU-tuomiostuimessa" "Mies pääsee eroon jättipeniksestä selässään" "Sinilevää on merialueilla paikoin jo runsaasti" "Mökkipiha vallattiin - miksei poliisi auttanut?" Tässäpä esimerkkejä MTV3:n pääuutisaiheista. Laskekaapa huviksenne negatiivisten uutisotsikoiden osuus kaikista otsikoista? Jokunen neutraaliksi luokiteltava otsikko ja aidosti positiivinen otsikko on vain Helsingin matkailun kasvusta ja siisteydestä. Jos haluatte TYRMÄTÄ Ahon väitteen, tehkää oikeasti tutkimus esim. tämän viikon pääuutislähetysten tv:ssa aiheista ja kertokaa prosenttiosuudet negatiiviset vs. neutraalit ja positiiviset uutisaiheet. Sitten vielä ihmetellään, "mikä se tätä yhteiskuntaa vaivaa ja nuorisoa vaivaa". Pirujen maalaaminen seinälle se vaivaa!
Annastiina Ei
Ketmu-Aho on itse malliesimerkki negatiivisuudesta. Esimerkiksi suhtautui erittäin negatiivisesti toimittajiin, jotka kyselivät STT:n doping-jutusta, jossa Aho vaati suuria korvauksia.
Positiivisuutta Kyllä
saa yleisøkommenteista hakemalla hakea.
metsänpeikko Kyllä
niin,suomen ilmapiirin huononeminen johtuu suureksi osaksi siitä että johtavassa asemassa olevat virkamiehet eivät malta olla käyttämättä valtaansa oikein vaan haluavat ottaa kepulikonsteilla heille kuulumatonta hyötyä taloudellisesti.
b Kyllä
kaikki katsoo kaiken putken kautta, sen takia suomessa ei voi tehdä päätöksiä. OPETELKAA KATSOMAAN MAAILMANLAAJUISESTI JA HUOMIOIKAA ERI NÄKÖKULMAT kiitos :
Kippari-Kalle Kyllä
Jotkut pomoilijat täysin tolloja.
uutisiin kyllästynyt Kyllä
Jokainen toimittaja lehdissä yrittää olla tähtitoimittaja. Kuka osaa revitellä ilkeimmin vaan. Ei ihme jos ihmisiin tarttuu negatiivisyys ja tästä tunteesta tulee kansakunnan perusvire. Joskus uutisiin löytyisi kyllä positiivistäkin aihetta ja asioita voisi katsella monelta kantilta.
Entinen pk-yrittäjä Ei
Jos jokin on viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana negativisoitunut, se on Ahon itsensä aikaansaamaa. Siivoaisi vain itse jätöksensä jos nenään alkaa jo haista.
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin