Ärsyttääkö puhelimeen kailottaminen julkisesti? Perustele!

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 76 kpl
Kyllä 64.5 % 49 kpl
Ei 14.5 % 11 kpl
Toisinaan 21.1 % 16 kpl

Kaikki perustelut

gsm Ei
Se on jo niin yleistä
S Kyllä
Esim. töiden jälkeen junamatkalla kotiin olisi mukavaa rentoutua hetki omissa ajatuksissaan, mutta sen tekee mahdottomaksi puhelimessakailottajat :E
M Ei
Puhelimeen puhuminen ärsyttää ihmisiä sen vuoksi, etteivät he kuule, mitä keskustelun toinen osapuoli puhuu.
pulputus Kyllä
Bussiin tullessa monella känny kädessä ja äänekkäästi puhutaan kaikki asiat.
mummeli Kyllä
no ei kyllä kiinnosta pakkokuunnella toisten asioita
paula Ei
Nämä ihmiset,jotka nyt tähänkin vastasi myöntävästi ovat niitä pessimistisiä kaikesta valittajia.Minusta on hauska kuunnella ihmisten selostuksia puhelimessa.Jotkut ovat hyvinkin hauskoja.Eikä itse tarvitse bussissa ihmetellä missä mennään tai mitä kello on,kun nämä lörpöttäjät kyllä selostavat ne asiat kuuluvasti.Puhukaa ihmiset enemmän ja naurakaa,ottakaa asioita huumorilla,älkääkä häiriintykö aina kaikesta!
pakene vuorille siit Kyllä
no kyllä. työpaikallaki ku ottaa puheluja vastaan niin usein sieltä linjan toisesta päästä kailotetaan niin että korvis ihan vinkuu. tekis niin mieli huutaa takaasi että verä ***** päähän ja pakene vuorille. onne niin sakeeta ne jokku että hu huh oikeeta iriootteja ku muutenki ne asiat on niin sakeeta että voiluoja sitte niiren takia huuretahan vielä kitarisat pitkällä siinä hänny kaikki järkeväkki asiakkahat ajatteloo että kuka kylä hullu tuo puhelimes oikehen on ku kuuluu hirviä huuto joka paikkahan. että kyllä ne jokku on täyrellisiä tanelia ja niitä on ihan liikaa suomes.
nyanya Toisinaan
Jos joku puhuu jotain todella henkilökohtaista kovalla äänellä niin katson kyllä vähän hitaasti. Linja-autolliselle ihmisiä tuskin kuuluu kuka makasi eksänsä kanssa. Muuten ei puhe haittaa, ehkä mulle on kehittynyt puhemelusuodatin. Muutenkin saataisiin puhua enemmän, me tuppisuut.
Doris Kyllä
Junamatka Oulusta Tampereelle oli raivostuttavam kokemus. Tarkoitus oli matkan aikana rentoutua ja torkkua, mutta takana istunut nuori mies kailotti suurimman osan matkasta puhelimeensa. Lasten kakkavaippatarinoista kuultiin useampi tunti. Olisi pitänyt matkata omalla autolla!
jp Ei
EI niitä kailottajia joka bussissa ole. Minä ainakin kuljen töhin sellaisella linjalla, joka on aamuisin täynnä tuppisuu ihmisiä. Hassut kailottajat tuovat vaihtelua arkeen. Ja sitä paitsi, ei kailotus ole tahallista ja jatkuvaa läheskään jokaisella.
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin