Onko sinulla outoja kotitapoja? Kerro niistä!

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 67 kpl
Kyllä, perustele 64.2 % 43 kpl
Ei, perustele 35.8 % 24 kpl

Kaikki perustelut

Tyttö Kyllä, perustele
Kuljen ainakin kesäisin aina alusvaatteisillani. Lisäksi käyn keskusteluja mielikuvituskavereiden kanssa. Haluaisin nähdä itseni salaa ulkopuolisen silmin, koska touhuni vaikuttaa takuuvarmasti sekopäiseltä.
Tiina Kyllä, perustele
Joskus jos radiosta tulee hyvää musiikkia saatan laittaa koirani kanssa tanssiksi . Koirani yhtä huono tanssija kun minäkin jotenka siinnä suhteessa ollaan tasavertainen pari .
Letizia Kyllä, perustele
Minulla ja miehelläni on oma yritys ja työskentelemme noin 14 hd ja 6 päivää viikossa. Kerran vuodessa viemme lapsen isovanhempien luo viikoksi ja haluamme ihanan loman, ilman lasten itkua...
Rauhassa Kyllä, perustele
Yksin kotona ollessani käyn vessassa ovi auki, hillun alusvaatteisillani ja syön kuin pieni eläin. Ah sitä rauhaa ja ihanuutta, kun on yksin eikä kukaan näe, mitä teet!
lion Kyllä, perustele
useimmiten meillä kumpikaan ei viitsi hakea vaatteita päälle ellei ole menoja tai joku ole tulossa kylään..rentouttavaa!
piilohullu Kyllä, perustele
Luultavasti minut suljettaisiin pakkohoitoon mikäli joku näkisi mitä teen itsekseni kotona. Toisinaan esimerkiksi liikun sivuttain strafing, menen outoihin asentoihin ja päästelen outoja ääniä. Usein pidän myös usean minuutin monologeja eri aiheista.
keimo Kyllä, perustele
:
keimo Kyllä, perustele
otan housut
keimo Kyllä, perustele
otan housut pois ennenkun istun pöntölle:
Ilmari Kyllä, perustele
Kun joskus tulee tilaisuus, että olen kotona yksin laitan vaimon vaatteita päälle.
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin