Mitä Facebookissa ei ole soveliasta kertoa? Perustele

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 310 kpl
Kaiken saa kertoa, jos haluaa 19.0 % 59 kpl
Intiimiasioita 47.1 % 146 kpl
Suhdesotkuja 5.2 % 16 kpl
Ei mitään henkilökohtaista 26.8 % 83 kpl
Jotain muuta, mitä? 1.9 % 6 kpl

Kaikki perustelut

Tiukkis? Intiimiasioita
Ei mielellään mitään kovin henkilökohtaista eikä varsinkaan intiimiasioita! Olen lukenut Facebookista kun synnyttjän sisko kertoo livenä minuutti minuutilta tapahtumaa avautumisineen kaikkineen. Toinen käyttäjä taas kertoo kaiken avoimesti: mitä lääkkeitä hän syö psykiatrisessa sairaalassa ollessaan, intiimeimmät unensa, kuukautiset ja niihin liittyvät kivut ja totta kai myös lähipiirinsä henkilökohtaisimmat asiat. Ei ole soveliasta kun ei kukaan halua ensinnäkään lukea tuollaisista asioista ja kannattaisi myös miettiä tulevaisuuttaan ennen kuin julkaisee, ettei tarvitse myöhemmin hävetä.
jöö Kaiken saa kertoa, jos haluaa
sehän on jokaisen oma asia mitä jakaa...mutta eri asia ketä kiinnostaa...ainahan sen käytäjän julkaisut voi estää jos ei halua niitä lukea!ihmisten kyttäämistä varten kai se on koko sivusto.
nekku Kaiken saa kertoa, jos haluaa
Jokainen päättäköön itse mitä itsestään ja elämästään haluaa toisille kertoa kuvin ja sanoin .
Lady Jotain muuta, mitä?
Muiden haukkuminen on mautonta ja siitä jää helposti kiinni silloin kun sitä vähiten toivoisi.
hakaneula Kaiken saa kertoa, jos haluaa
siinä on kyllä etusivulla selkeät painikkeet millä saa tietyn ihmisen statuksen piiloon, ei niitä oo kenenkään pakko lukee. toiset kertoo enemmän kun toiset. itse olen ainakin ärsyttävät postaajat piilottanut kokonaan ettei ne oo siinä etusivua tukkimassa.
normaali? Suhdesotkuja
Mielestäni "likapyykkiä" ei tarvitse pestä julkisesti. Myös suhdeongelmiin viittaavat postaukset ovat mielestäni lapsellisia. Kuka oikeasti haluaa kertoa kuinka rakkaan kanssa äsken riiteli pyykkivuorosta?
N.N. Intiimiasioita
En laita Facebookiin mitään, jota en halua vaimon, pomon, työhaastattelijan, työkaverien, lasten tai vanhempieni näkevän nyt tai tulevaisuudessa.
<< Edelliset 10

<< Takaisin