Onko suvussasi perinnöllisiä sairauksia?

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 287 kpl
Kyllä, mitä? 71.1 % 204 kpl
Ei 13.6 % 39 kpl
En tiedä 15.3 % 44 kpl

Kaikki perustelut

sirkku58 Kyllä, mitä?
Suvussa sydän-ja verisuonitaudit, reuma, psoriasis,lymfooma. Sisaruksilla vaskuliitteja Wegenerin granulomatoosi, polyarteriitis nodosa,astmaa ja allerioita itse mukaanlukien.
riitukka Kyllä, mitä?
meillä kulkee suvussa aikuisiän diabetes ja nivelten ennenaikainen kuluminen,minulle vaihdettiin ensimmäinen tekonivel 50 vuotiaana ja nyt niitä on kolme ja olen nyt 57v ja ranteiden jäykistämistä on lääkäri jo vilautellut mutten ole siihen vielä suostunut.
MaSa Kyllä, mitä?
Sallan-tauti
pohjoisen tyttö Kyllä, mitä?
perheessäni on minulla sekä tyttärelläni apc-resistens.
kohta 50 vuotias Kyllä, mitä?
Suvussani on paljon diabetesta ja syöpää Syöpä tulee ainoastaan naisille.
vompatti Kyllä, mitä?
Todettu alfa-1 antirypsiinipuutos ja kerrottu että on perinnöllinen? Tosella vanhemmista keuhkofibroosi, familiaarinen? mm.nämä.
Kati Kyllä, mitä?
Suvusta löytyy sepelvaltimotautia todella paljon, lisäksi reumaa, keliakiaa, kohonnutta verenpainetta, kilpirauhasen vajaatoimintaa, pälvikaljua.
syöpäläisen sukua Kyllä, mitä?
Isä kuollut syöpään, yhdeksästä lapsestaan on neljällä syöpä, kahdellla lapsen lapsella syöpä jo pienenä lapsena, isän sisaruksilla ainakin kolmella syöpää sekä isän veljen tyttärellä myös oli syöpä...
kystainen Kyllä, mitä?
Polykystinen maksa- ja munuaissairaus. Hyvin dominoiva, lähes koko sen puolen suvulla sairaus on. Dialyysi lähenee pikkuhiljaa kaikkia...
Vuokko Kyllä, mitä?
Kolmella aikuisella siaruksella on keliakia ja yhdellä veljeni pojalla diabetes ja keliakia. Äidillä 81v. löydettiin vasta v. 2010. Geeniperimä tosi vahva.
<< Edelliset 10Seuraavat 10 >>

<< Takaisin