Luotko jo keväisiä tunnelmia ja valoa kotiin? Perustele vastauksesi ja kerro, miten se tapahtuu!

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 400 kpl
Kyllä 52.2 % 209 kpl
Ei 35.8 % 143 kpl
En osaa sanoa 12.0 % 48 kpl

Kaikki perustelut

jonsu Kyllä
Olen "siivonnut" Joulun pois ja tyhjentänyt lipastojen päällisiä "turhilta" tavaroilta. Olen vaihtanut vaaleat verhot sekä pöytäliinat. olen tuonut väriä keväisillä kukkasilla ja järjestänyt tavatoita uudella tavalla.
ellietikka Ei
Kuljen kalenterin kanssa, kun talviaika alkaa vaihdan tummemmat verhot, pehmeät ja pörröiset sohvatyynyt, paksummat torkkupeitot, isompi ja paksumpi olohuoneen matto. Kynttilät, tuikut ja lyhdyt kaivetaan esiin. Vessojen matot, pyyhkeet ja tabletit tasoilla vaihtuvat tummempiin. Keväällä on mukavaa raikastaa koti väreillä, kevyemmillä peitoillamatoilla, piilottaa kynttilät ja tuikut ja siirtyä kukkiin. Välillä tempaisen ja otan kirppispöydän ja laitan kaikki kauden tuotteet kiertoon ja teen näin tilaa uusille löydöille ja hankinnoille :
Kevättä rinnassa ain Kyllä
Ostin uusia ruukku- ja leikkokasveja. Vaihdoin verhot kevyempiin, läpinäkyviin, joista valo siivilöityy kauniisti sisälle. Ostin pirteitä sohvatyynyjä ja tuunasin vanhoja huopia olohuoneen sohville ja vierashuoneeseen. Kutsuin ystäviä kahville ja voileiville. Nauroimme ja iloitsimme keväästä, mm. punatulkkujen ilmestymisestä ikkunan taakse ruokinta-astialle.
jb Kyllä
Lisäämällä led valaistusta pimeään aikaan. Siirtymä kevään kirkkaisiin luonnonvaloihin tapahtuu "kivuttomammin"
Liitunen Kyllä
Keväällä kodissani on vähemmän valaistusta, mutta se on harkitumpaa.
raiku Kyllä
kynttilät palamaan se luo tunnelmaa näin kylmään aikaan ja se tuo lämpöä myös
sain Kyllä
Tulppaanikimppu tuo kevään kotiin.
eikka Kyllä
kaamos on selätetty!! on aika katsoa eteenpäin ja se alkaa kotoia stailaamalla...ihania kevisiä värejä oranssia, keltaista, vihreää lempivärejäni muuten. aurinkokin pilkahtelee taivaalta silloin tällöin ja se vaikuttaa sisävalaistukseenkin etenkin päivisin.
Tanja Kyllä
Kyllä. Ruukkuihinn yrttejä kasvamaan, keltaiset verhot ikkunoihin, petivaatteet iloisiin väreihin..
Annu Kyllä
Talviset paksut verhot vaihtoon!!
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin