Huomenna selviää, tuleeko Helsinkiin Guggenheim-museo. Haluaisitko museon Helsinkiin?

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 441 kpl
Kyllä 28.1 % 124 kpl
Ei 71.9 % 317 kpl

Kaikki perustelut

minä Ei
Liian kallista touhua,nekin rahat vanhusten hoitoon ja lapsille.
Kyllästynyt Ei
Ei niin kauan kuin valtionjohdon ym. kunnankaupunginpäättäjien vastaus joka asiaan on se, ETTÄ EI NÄINÄ TIUKKOINA TALOUSAIKOINA OLE RAHAA IRROITTAA SIIHEN TAI SIIHEN. Sitten kun puutteet on korjattu, rakentakaa vaikka 3 Guggenheimia päällekkäin !
ale p.a. Ei
Tulisi käytyä yhtä usein kuin oopperassakin eli nolla kertaa. Jos päätös kuitenkin runnotaan väkisin läpi, niin kaikki kustannukset lipun hintaan ja kerma*****iltä ilmaisliput pois!!
mummo Ei
Käytetn nekin rahat terveydenhuoltoon ja vanhusteb hoitoon
Timo Soini Ei
Rappiotaide on syvältä!
mitähän vielä Ei
Helsinki alkaa olla täynnä jonninjoutavia rakennuksia, museoita, konserttisaleja ym. joten turhia hökötyksiä ei enää kaivata. Rakentakaa asuntoja mieluummin.
Reino Welling Ei
Museo jenkkihömppää.Eivät suomalaiset sitä tarvitse
paula Ei
Siitä tulisi kuitenkin kamalan näköinen sisältä ja ulkoa ja se pilaisi kulttuurihistoriallisesti arvokkaan näköisen Kauppatorin ympärystän,ihan kuin se Aallon sokeripala ei jo riittäisi.Enkä minä ainakaan sinne koskaan tule menemään,joten en myös veroeurojakaan tahdo sinne käytettävän!
Museonkiertäjä Kyllä
haluan museon Helsinkiin koska se ei ole kotipaikkakuntani. Kotipaikkakunnallani osataan sörssiä rahat muutenkin. Eikä välttämättä mitään näkyvää jää, paitsi joskus vähäksi aikaa kauhee kasa tyhjiä vesipulloja.
Ei
vai herroille museoita voi voi
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin