Saavatko perheet tarpeeksi apua kriisitilanteissa (esim. alkoholismi, masennus, väkivalta)?

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 1966 kpl
Kyllä 12.9 % 253 kpl
Ei 87.1 % 1713 kpl

Kaikki perustelut

Ajatusta Ei
Varsinkin pienillä paikkakunnilla kynnys hakea apua voi olla korkea.Pelätään leimautumista.Auttajat ja autettavat liian tuttuja pienillä paikkakunnilla.Ehkäpä myös tietoisuus avun mahdollisuuksista ovat heikot monesti avun tarpeessa oleva ei jaksa hakea apua,pitäisi olla joku joka potkii eteenpäin.Tähän vastaa se paljon puhuttu yhteisöllisyys jota pitäisi lisätä.Sängyn pohjalle masentunut ihminen jaksaa tuskin peseytyä.Naapurit eivät tunne toisiaan ja vaikka kuolisi sänkyyn ei välitetä ennen kuin haju herättää.
Nike Ei
Suomessa on liikaa BYROKRAATTEJA !
anutee Ei
suomessa ei juopot pääse katkolle kuin katkokävelemään... narkkareille subutexia huumeitten korvaamiseen, sitten niillä käydään kauppaa, että saataisiin rahaa huumeisiin. lapsiperheet kituuttaa köyhyysloukussa.
Minä Kyllä
Apua saa josvain hakee..
minävaan Ei
Tietoa siitä, mistä apua saa , ei ola saatavilla ja kriisit akautisoituu juhlapyhinä, viikonloppuina, öisin, jolloin mitään apua ei ole saatavilla, ainakaan helposti.
jee 9 v Ei
no en ole ottanut kantaa asioihin yleensä mutta suomessa pitäisi saada apua kun haluaa tai tarvitsee no kun olin 1ja2 luokalla kävin yhteensä noin 10 kertaa perhe neuvolassa huomaasilti että että siitä on apua. Suomessa nyt vähemmän näistä asioista kärsiviä henkilöitä mutta heitä ei ole ihmisiä jotka näistä asiosta kätsii seon minun arvioni vaikka olenaika nuori
TJ Ei
Tiedottaminen on mielestäni vähäistä, verrattuna avuntarpeisiin nykypäivänä.
kiire Ei
Nyt kiireisesti kriisiryhmä koolle,kaksi sutta ammuttu etteivät muut laumanjäsenet mene herättämään vero-karhua,apuuva
esimerki Ei
Tuosta listasta kuten pressanvaalikeräyksestäkin puuttuu tärkeä osa perheen kriiseistä. Se viimeinen kriisi johon ollaan jouduttu, kun terveys menee ja rahat loppuu ja viimein järki menee kun ei saa minkäänlaista apua. Nuo saa**nan vammaiset kulkee autoillaan ja pyörätuoleillaan kuin valtakunnan omistajat, vaatien jokaista linja-autoa sellaiseksi että kärryillä pääsee ja samaan aikaan pitää veronmaksajien maksaa kaikki kulut taksiin, mutta henkissen pahoinvointiin ei riitä senttiäkään rahaa. Kunnalliset psykologit valmentautuu ja kouluttautuu vaan johonkin Kao Lak tsunamiin ja lopun aikaa kurssitetaan tai eivät ole kenenkään kuntalaisen käytettävissä.
tavis Ei
Olen vuosien varrella nähnyt ja kokenut.Ei ole hoitopaikkoja joihin pääsisi heti.
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin