Nainen, millaista on asua miehen kanssa? Perustele vastauksesi!

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 177 kpl
Mukavaa, koska... 54.8 % 97 kpl
Kamalaa, koska... 20.9 % 37 kpl
En osaa sanoa, koska... 24.3 % 43 kpl

Kaikki perustelut

Nappi En osaa sanoa, koska...
Mies tekee niin kuin itse haluaa ja minä teen niin kuin itse haluan. Ongelmaksi muodostuu kuitenkin se, että minä teen kaikki kotityöt, julhien järjestelyt, ruuat ja miehen lapsen sekä oman koirani hoidan myös. Mies kyllä VOISI osallistua näihin kaikkiin toimenpiteisiin, mutta sen sijaan että hän ripustaisi pyykit kun sitä pyydän hän toteaa "Joo, mä teen sen sit jossain vaiheessa." Loppu tulos on se, että pyykit unohtuvat koneeseen ja sitten ihmetellään miksi pesuhuoneessa haisee? Mieheni on ihana, mutta kyllä välillä ottaa päähän että saan kaiken tehdä aina itse, vaikka olenkin tässä kaikessa myös huomattavasti parempi. :D
Oivoi Kamalaa, koska...
Koti pysyy siistimpänä ilman laiskaa miestä! Mies jättää tavaransa levälleen, mies ei koskaan siivoa, mies ei koskaan tee ruokaa, mies ei ikinä pese pyykkiä ja listaa voi jatkaa loputtomiin. Mies vaan loisii meidän yhteisessä kodissa. Olen vihainen ja katkera!
Melinda Kamalaa, koska...
Välillä tuntu että rakas mieheni on kuin Jätti-Vauva! : päällysvaatteet körössä olkkarin ovella että ne saa nopeesti päälle kun tulloo tupakki-aika, ruokakipot olkkarin pöydällä, muruja lattialla, roskia pöydillä. Joudun jopa joskus muistuttamaan häntä että eikö olisi jo aika käydä pesullakin välillä, tai ainakin vaihtaa puhtaat alusvaatteet.
no problem Mukavaa, koska...
saa aina heti keihästä ku ehroottaa.
paula Mukavaa, koska...
...Yksin en halua olla ja toisen naisen kanssa ei tulisi mitään,koska tulisi ihan varmasti riitaa...Sinkkuna asuin koiran ja kissan kanssa.Se oli kyllä oikein mukavaa,mutta kuitenkin vähän erilaista kuin miehen kanssa oleminen.Eläimethän ovat aina samaa mieltä ja häntä heiluu iloisesti olitpa sitten oikeassa tai väärässä tai hyvällä tai hunolla tuulella.Miehillä on kyllä tuo ikävä tapa juputtaa ja jäpättää vastaan...
Ei-justiina Mukavaa, koska...
Olihan tämä asunto aika miehinen, kun muutin tänne, mutta yhdessä se on sisustettu miellyttämään molempien makuja. Ei ole niitä pastellinsävyisiä verhoja, vaan sisustus on aikalailla mustavalkoista. Tiedän, että minulla itsellänikin jää tavaroita joskus lojumaan, joten en ole oikeutettu "napisemaan" jos nyt joskus miehet sukat jää vaikka sohvalle. Elämä on kuitenkin niin lyhyt, että ei kannata narista pienistä ja turhista asioista, joilla saa vaan riitoja ja kinasteluita aikaiseksi. Mieheni on onneksi ymmärtänyt, että jos kaksi ihmistä sotkee, niin kaksi ihmistä myös siivoo. Mieheni kyllä tiskaa, imuroi, pesee pyykkiä ja järjestelee tavaroita, joita myös minä teen kun on minun vuoroni. Ja ei meillä ole ns. miesten ja naisten töitä. Kyllä minäkin korjaan pesukonetta, jos siihen ilmestyy punainen "service"-valo ja vaihdan itse lampun, jos huomaan, että sen palanut.
caz Mukavaa, koska...
mies tekee enemmän töitä, maksaa enemmän lasuja, auton ja ruuat. Minä puolestaan yritän pitää huushollin kunnossa ja tehä ruuat ym. Mutta silti mies on niin ihana että siivoaa, pesee pyykit ja laittaa ruokaa ja antaa mun välillä levähtää.: Sotkuista mun on turha valittaa koska olen ite meidän perheen sottapytty joten ei auta ku katsoa peiliin. Jos jostain täytyy valittaa niin se on pleikkari ja sen pelaaminen!
just juu Mukavaa, koska...
ei odota mitään niin saa. mitä vähempi pyydät enempi saat. hänelle on kiva lämmittää sauna valmiiks illalla kun on ollut koko päivän pakkasessa. ladatakahvin keitin illalla valmiiks kun hän herää 4 aamul. tykkään olla tukena ja auttaa raskaan työn raatajaa, vaiks ite käyn 8tpvä myös työssä. apu on molemmin puolista jos toisella on aikaa hän jeesaa toista ja tekee sen ruuan valmiiks jos on tullut aikaisemmin kuin toinen kotiin. mukavaa koska sillä on lämpimät jalat, sitä voi silittää ja sitten se tykkää minusta!
Ruusu Mukavaa, koska...
mies on taitava ja luova, tekee kodissa pieniä ja persoonallisia uudistuksia. Laittaa hyvää ruokaa ja siivoaakin, omalla tavallaan. Parasta on kuitenkin se lämpö, jonka mies antaa. Olemme molemmat esteetikkoja, mutta kodin ei tarvitse olla viimeisen päälle sisustettu, vaan kodikas kaikille: minulle, miehelle ja lapselle.
Buu Mukavaa, koska...
Elämä miehen kanssa asustellessa on mukavaa - en kai muuten hänen kanssaan asuisi te, jotka *vain* valitatte: miksi pysyä siinä, jos on niin kamalaa?. Kumpikin meistä on perussiisti ja perusjoustava. Tavaroita voi lojua ympäriinsä, mutta puhdasta on kuitenkin. En ole kuullut yhtään valitusta tai sitten en vain muista niitä, enkä itsekään mielestäni valita asioista. Kommentin miehen töistä, kuten autojen renkaiden vaihtamisesta olen kuullut, mutta se lienee klisee, koska meillä ei ole autoa. Kylppärin viemärin avasin kyllä ihan itse, kun omat hiukset sen olivat tukkineetkin. Ja vielä tämä: ihanaa, kun on tiskikone - se on säästänyt varmasti paljolta!
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin