Nainen, millaista on asua miehen kanssa? Perustele vastauksesi!

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 177 kpl
Mukavaa, koska... 54.8 % 97 kpl
Kamalaa, koska... 20.9 % 37 kpl
En osaa sanoa, koska... 24.3 % 43 kpl

Kaikki perustelut

Rento-Regina En osaa sanoa, koska...
En enää piittaa sotkuista, olen sopeutunut elämään luovassa kaaoksessa. Tennissukat kirjahyllyssä, kalsarit ruokapöydällä - ihan sama. Ei huvita enää siivota, kun siisteys tuhotaan hetkessä piittaamattomalla käytöksellä. Meillä ei silitetä, renkaat vaihdetaan yhdessä, lumityöt tekee kuka ehtii ja nurmikon leikkaa poika. Yleensä ukolle iskee siivouspaniikki siinä vaiheessa, kun on vieraita tulossa. Minä en tuollaisista piittaa, eikä stressi iske. Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa.
L En osaa sanoa, koska...
Mieheni siivoaa enemmän, koska häntä häiritsee "likaiset" lattiat, pitäisi muka kaksi kertaa viikossa imuroida jnejne. Mies ostelee kynttiöitä ja puleeraa verhojen kanssa. Toisinaan voisi luulla, että olen parisuhteessa naisen kanss! Onhan mieheni nyt yleisesti ottaen ihana, mutta kaikkia hänen toimiaan en ihan ymmärrä :
ApinaKapina Mukavaa, koska...
Miehen kanssa asuminen onnistuu kun vain oppii ymmärtämään että mies ja nainen ei ole samanlaisia, on turha puhua tasa-arvosta ja että miehen tarvitsee saada olla välillä perinpohjin mies. Kun nainen kävelee sisään kotiin, naisen silmät skannaavat pikaisesti koko tilan, ja listaa tekemättömät kotityöt, sotkut ja epäkohdat. Kun mies tulee kotiin se menee jääkaapille purkamaan kauppakassia ja saa sen jälkeen ihmetellä miksi nainen on niin kiukkuinen. Monesti miehet sanovat että heitä pitää muistuttaa ja patistaa tekemään, kun eivät huomaa kaikkea. Kun muistutat ja patistat, saat kuulla että aina nalkutat. Ei sille mitään voi! Kunhan molemmat tajuaa ettei elämä toimi niinkuin elokuvissa, ja että riitely ei tarkoita huutokilpailua ja eroa joka kerta, niin pitäisi kyllä toimia. Tosin nykyajan ihmiset on niin käsittämättömän avuttomia, et harvinaisia ovat nämä harmoniassa elävät pariskunnat. Onneksi onni osui kohdalle.
Maskotti Mukavaa, koska...
Kaiketi kaikkien naisten saamien haukkujen pitäisi nyt kirvoittaa allekirjoittanutkin sättimään koko miessukupuolta, mutta pakko se on totuuden nimissä kieltäytyä. Kyllä meillä unohdellaan hääpäivät ja tämmöiset, mutta onko siitä pakko nostaa haloo? Aviomieheni on hyvä keskustelija, loistava rakastaja ja pikkuisen boheemi. Hän on myös kärsivällinen ja oikeudenmukainen isä. En voisi kuvitellakaan parempaa miestä!
Anna Kamalaa, koska...
...en saa sisustaa koko taloa valkoiseksi ja vaaleanpunaiseksi. :
Naaru Mukavaa, koska...
Miehen kanssa on mukava asua. Ainakin jos on ihana mies, joka keittää aamulla puuron, herättää aamulla tämän vaikean herääjän ja pakkaa eväätkun ei hänellä itsellä ole vielä kiire lähteä ja toisella aina enemmän kuin kiire. Tälläinen aamu toimii itselleni ja maksan toki mielelläni enemmän esim. auton kulut, jota 95 vain mies ajaa ja on kiva ostaa hänelle myös haluamiaan vaatteita, viedä syömään ja muuta mukavaa. Tämä tuntuu oikealta kun saa apua tekemään arjesta ja rutiineista mieluisampaa. Miehellä on usein vapaapäiviä, joten silloin hän käyttää aikaa kodin huoltamiseen, pyykinpesuun jne. ettei näitä tarvitse yhteisenä viikonloppuna tehdä, vaan aikaa jää yhdessä rentoutumiseen. Suosittelen kaikille yhteenmuuttoa harkitseville naisille ensin tuntemaan mies. Ajatteleeko hän sinun, yhteistä vai vaan omaa parastaan.
savo 32v En osaa sanoa, koska...
Mies jos on tyhjentänyt vaikka tiskikoneen ihan oma-aloitteisesti,niin se pitäs aina huomata ja olla kiitollinen,ja aina pitäs olla mukana hänen tekemisissään,puita pilkkomassa ym,tai muuten on kauheet jäkätykset,mut hän pystyy kyllä makaamaan sohvalla kun siivoan kämppää ympäriinsä.
Ei mikään kotirouva Mukavaa, koska...
Molemmat autamme toisiamme puolin ja toisin niissä asioissa joissa toinen on parempi. Välillä kyllä erilaiset siisteyskäsitykset vähän ärsyttävät ja kinataan kenen vuoro on siivota, mutta yhdessä tehdään "melkein" kaikki asiat tasapuolisesti lastenhoidosta ruuanlaittoon. Vain lumityöt, polttopuut ja autojen remontti on "miestentöitä". Ilman miestäni joutuisin muuttamaan omakotitalosta kerrostaloon, on peukalo keskellä kämmentä kiinteistönhoito hommissa.Olen vuorotöissä ja mieheni päivätöissä. Mieheni hoitaa kodin ja lapset sujuvasti töissä ollessani. On kiva tulla töistä kotiin, kun on ruoka lämpimänä pöydässä odottamassa ja koti imuroitu. PS. Myönnän, että tunnistin itseni monista miesten kommenteista siitä mikä naisessa ärsyttää mm. unohdan välillä käytetyt siteet ja topsypuikot vessaan lojumaan, olen siivonnut mieheni tavarat kaappiin piiloon ja omani ovat siististi pinossa esillä ja on olemassa "miesten töitä" ja kaikki muu pitää jakaa tasapuolisesti. Mieheni pesee pyykkiä, silittää omat vaatteensa jne. Vain ompeleminen on "naisten" hommaa. Minulla on ihana mies, olen onnellinen, että olen löytänyt hänet, muistaisinpa vain tarpeeksi usein kertoa sen hänelle :
Stone Mukavaa, koska...
Mieheni tekee enemmän kuin tasapuolisesti juuri niitä naisten töitä, ei siksi että on pakko vaan siksi koska haluaa. Muistamme molemmat tahollamme, kauniisti kiittää toisiamme yhteisen kodin hyväksi tehdyistä töistä , vieläkin neljän vuoden jälkeen. Arvostamalla toisiamme on yhteiselokin mukavaa.
B Mukavaa, koska...
Mukavaa on asua miehen kanssa, koska mieheni on paras ystäväni ja ilman häntä ei koti olisi koti.
<< Edelliset 10Seuraavat 10 >>

<< Takaisin