Ärsyttävätkö kauniit naiset sinua?

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 490 kpl
Eivät tietenkään, miksi ärsyttäisivät? 33.9 % 166 kpl
Vain tietyntyyppiset naiset, millaiset? 55.5 % 272 kpl
Kyllä, koska... 10.6 % 52 kpl

Kaikki perustelut

nappi Vain tietyntyyppiset naiset, millaiset?
Kaikkein eniten minua ärsyttää sellaiset naiset, jotka muistuttavat minua, koska tunnen itse olevani niin rasittava, että kaikkien samannäköisten on oltava vähintään yhtä ärsyttäviä.
:3 Eivät tietenkään, miksi ärsyttäisivät?
Luen itseni tuohon ryhmään, joten miksi kantaa turhaan kaunaa. Kateellinen saatan joskus olla, mutta sehän on vain normaalia ja ei mitään vakavaa.
Kyllä Vain tietyntyyppiset naiset, millaiset?
Tyhmät naiset ärsyttää!!
sipulipeippo Kyllä, koska...
kyllä koska en itse aina jaksa pitää huolta ulkonäöstäni niin että meikkaisin ja laittaisin tukkani joka ikinen päivä. Oma vikahan tämäkin on :-D
ökö Vain tietyntyyppiset naiset, millaiset?
Sellaiset kauniit naiset, joiden elämä pyörii oman naaman ja ulkonäön ympärillä ja mitään syvempää ei tunnu olevan tarjolla.
Pete Eivät tietenkään, miksi ärsyttäisivät?
Ei tietenkään, minähän olen MIES! -
Katkera Kyllä, koska...
Itse en ole koskaan saanut tuntea hyvän ulkonäön suomaa itsevarmuutta. Tuntuu kuin kaikki hyvä tapahtuisi näille kauniille naisille ja minä jään vain katkerana miettimään kostoani heille. Ja sitten useat vielä kehtaavat valittaa miten toivovat olevansa rumia etteivät miehet koko ajan pitäisi heitä pelkkinä objekteina. Asiaa voi auttaa vähempi *****maisuus. Jos olisin tyytyväinen itseeni, en välittäisi koko asiasta, mutta minkäs teet, synnyin rumaksi, ei sillä väliä vaikka olisin helvetin älykäs ja muuten pystyvä mutta kun naama ei kelpaa niin ei.
Nele Eivät tietenkään, miksi ärsyttäisivät?
Oikeasti mielestäni kauniit naiset eivät ärsytä missään nimessä. Pikemminkin jos jotain allemmuskompleksia tulee niin korkeintaan tuntee itsenä hieman hiirulaiseksi ja vetäytyy hiukan syrjemmälle. Kauniit naiset ovat ihania kuitenkin. : Mutta jos onkin sisältä ruma, eli käyttäytyy huonosti niin silloin se ei edes ole mielestäni enää kaunis nainen. Eli kyllä sillä sisäisellä kauneudella on merkitystä hyvinkin paljon. Kauniit naiset jotka ovat kauniita sisältä myöskin, he ovat niitä joita itsekkin jää ihailemaan ja tahtoo itsekkin olla sellainen. Naisten välinen kateus on rumaa, joten kaikille naisille: Pidetään me tytöt yhtä! :
aa Kyllä, koska...
lesoovat
b Vain tietyntyyppiset naiset, millaiset?
itsekkäät
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin