Mikä on huikein kirpputorilöytösi? Kerro siitä perusteluissa!

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 64 kpl
Käsittämättömän huono ostos 15.6 % 10 kpl
Upea antiikkiesine 15.6 % 10 kpl
Laatutuote 40.6 % 26 kpl
Muistoja tuova 6.2 % 4 kpl
Jokin muu, mikä? 21.9 % 14 kpl

Kaikki perustelut

tupu Käsittämättömän huono ostos
Harmittava ostos, vaikka hinta olikin vain 3,5e. Nätisti laskostettu Marimekon raitaneule, kotona kun levitin oli monta pientä reikää etupuolella, ne näkyivät vasta, kun puseron laittoi päälleen.
Sanni Jokin muu, mikä?
Löysin uudehkot buutsit ja juuri oikeankokoiset, maksoin niistä 4 euroa! Löytö!!
maisa Käsittämättömän huono ostos
En ostanut tätä, mutta näin muutamia vuosia sitten Tampereen Radiokirppiksellä sukkahousupaketin, jossa lapussa luki: melkein ehjät vihreät sukkahousut. Jäin miettimään ostiko joku tosiaan risat sukkikset.
meim Jokin muu, mikä?
Olen löytänyt kirpparilta mm. vähän käytetytkäyttämättömät, mielettömän upeat korkokengät, jotka sopivat mainiosti valmistujaispukuuni. Siinä säästyi monta kymmentä euroa :
Rihkaman kerääjä Jokin muu, mikä?
Rihkama korupussi,oli korviksia sormuksia ketjuja.Joiden seassa oli kaksi sormusta jotka oli kultaa. Tämä pussi maksoi vaivaiset 6euroa.Arvatkaa mihin kultasormukset meni.
Rva Jestasson Käsittämättömän huono ostos
Ostin sähkökäyttöisen mehulingon Turun Länsikeskuksen Kirpputorilta - oli viimeinen sähkölaite jonka ostin käytettynä! Maksoi 10€ uusi mehulinko, jossa on kaikki osatkin maksaa n.70€, saa mm. omena- ja porkkanamehua. Käynnistettäessä savutti paksun valkoisen savupilven, poltti sulakkeen ja pamahti niin että mukula alkoi itkeä.
tanja Laatutuote
Olen löytänyt Tommy Tabermannin laseja, joissa on runoja. Niin viini kuin juomalaseja. Kerran kirpparimyyjä yritti ostaa kassalla minun löytöni, koska oli harmissaan kun ei itse huomannut aarretta, tarjosi tuplahinan siitä, mitä oli hintapyyntö,1 euro kolmelle juomalasille, jotka olivat paketissa :
muori perä kyliltä Jokin muu, mikä?
ei sieltä mitää löyry.
Lapseton äiti Jokin muu, mikä?
Jokainen ostokseni on vain silmää hivelevä itseni mielestä,mutta toisten mielestä turhuutta.
Lumikki Laatutuote
Olin Riihimäellä kirppiksellä kolmisen vuotta sitten ostin maljakon jossa luulin olevan K Stenvallin tarrakuva,mutta se olikin aito sillä löysin singneerauksen maksoin siitä 1 euron
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin