Kissa vai koira? Perustele!

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 299 kpl
Kissa, koska... 54.8 % 164 kpl
Koira, koska... 45.2 % 135 kpl

Kaikki perustelut

moi Kissa, koska...
Kissat on mahtavia.
salsa Koira, koska...
Koira on lähellä ihmistä.Uskollinen.Lenkkikaveri, joka on aina innostunut.Lohduttaa surunkin keskellä.Iloinen vastaanotto töistä kotiin tullessa.Ihmisen uskollinen kaveri.
koiraihminen Koira, koska...
koira pysyy aina lounani mutta kissa lähtee yksinäisille retkille.
Miumau Kissa, koska...
Kissoja ei tarvitse välttämättä käyttää lenkillä. Ne ovat oman elämänsä herroja, joita ei voi käskyttää yhtä helposti kuin koiria, joten pidän niiden luonteestakin enemmän. Kissat ovat muutenkin mielestäni suloisempia ja lisäksi ne ei vie niin paljon tilaa.
kimasu Kissa, koska...
se on itsenäinen.
manneli Kissa, koska...
Luonteenpiirteet paljolti samat kuin itsellä. Itsenäisyys ja omapäisyys. Lämpöä rakastava ja tarvittaessa kyntensä näyttävä.
pimpelipom Kissa, koska...
Koska ottaisin TOSI ISON kissan,jos se olisi mahdollista,joten kun ei ole,niin tyydyn tykkäämään näistä tavallisista kotikateista.Kissa on hauska otus,kun siihen tutustuu,ja tietysti jokainen omia persooniaan,kuten kaikki nisäkkäät ainakinovat.Kissat voi jättää myös helpommin hoidettavaksi,kun itse lähtee välillä reissuun.
Pepsukka Koira, koska...
Pakotta ulkoilemaan,On aina iloinen omistajan kotiin tulosta,ei valita jos joutuu samaan ruokaa syömään muutaman päivän, kuuntelee kun sille juttelee, eikä viikko rahaa ole vailla ja Luotettava
kassiopeija Kissa, koska...
kissojen koulutuksessa on enemmän haastetta. kissat on saatava haluamaan toteuttaa käskyjä.
AVA Kissa, koska...
Kissat ovat suloisempia, itsenäisempiä, viekkaampia, persoonallisempia ja itsepäisempiä. Niitä ei voi olla rakastamatta.
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin