Onko kumppanisi koskaan painostanut sinua seksiin?

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 675 kpl
On, mitä tapahtui? 42.7 % 288 kpl
Ei ole 57.3 % 387 kpl

Kaikki perustelut

Onononon... On, mitä tapahtui?
On :
niih Ei ole
eipä tule mieleen sellasta tilannetta. aina kyllä suostun jos haluaa. Yleensä se olen minä joka kysyy. eli painostaa?
Larson On, mitä tapahtui?
Pakkohan sitä oli jelepata!
Välkky On, mitä tapahtui?
Tuli lapsi =
oohlalaa On, mitä tapahtui?
Eipä sitä aina tee mieli ja kun toinen on seksinnälkäinen, niin sitä on monesti tullut vaan oltua laiskana, että toinen on saanut itsensä iloiseksi. Todellista intohimon roihua, etten sanoisi :D
peiccot On, mitä tapahtui?
Seksi muuttui painostuksen myötä pakolliseksi kotityöksi ja painostava kumppani lopulta exäksi. Jos ex-kumppani olisi miettinyt hieman enemmän minun nautintoani eikä pelkästään omaansa, niin seksi hänen kanssaan ei ehkä olisi tuntunut niin pakolta. Nykyinen kumppani miettii aina partneriaan ensin ja sitten vasta itseään. Ehkä tästä syystä en ole hänelle koskaan sanonut ei.
:_O On, mitä tapahtui?
painostus on kyllä johtanut molemmin puoliseen tyydytykseen...
minä myös On, mitä tapahtui?
puoliso olettaa että olen aina valmis, muunlaista läheisyyttä ei ole ollenkaan ja läheisyyttä en myöskään saa ellen ole joka kerta halukas hommiin, joten asetelma luo jo väkinäisyyttä...
Accountant Ei ole
Ei häntäkään haluta aina silloin kuin minua... Ei miehenkään tarvitse olla mikään seksiautomaatti! Sivumennen kertoen: tiedän itseni lisäksi paljon muitakin ihmisiä joita suorastaan ällöttää ja kyllästyttää tämä seksi- ja suorituskeskeinen nykymaailma! Ihan niinkuin se olisi parisuhteessakin pääasia. Ei ole. Kyllä se on sielujen sanaton sympatia, yhteenkuuluvuus ja sitoutuminen, avoimuus ja rehellisyys. Seksi on lisämauste tähän kaikkeen.
noin On, mitä tapahtui?
Lyhytaikaiset kumppanit ovat. Innokkuus ei niinkään haittaa, jos itsekin on kiinnostunut, mutta painostus ärsyttää ja ne vähäisetkin halut menevät. En harrasta silloin seksiä.
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin