Mistä syystä olisit valmis luopumaan hyvistä yöunista? Perustele!

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 290 kpl
Saadakseni viettää aikaa puolisoni, perheeni tai ystävieni kanssa 25.9 % 75 kpl
Viettääkseni aikaa tietokoneella tai sosiaalisen median parissa 3.1 % 9 kpl
Harrastaakseni liikuntaa 3.8 % 11 kpl
Harrastaakseni seksiä 29.3 % 85 kpl
Katsoakseni televisiota 1.0 % 3 kpl
En luopuisi hyvistä yöunista mistään hinnasta! 29.3 % 85 kpl
Jonkun muun asian takia, minkä? 7.6 % 22 kpl

Kaikki perustelut

Johku Harrastaakseni seksiä
Jos yöunista pitää luopua, ainoa hyvä syy siihen lienee seksi, joka vie yöunista osansa, mutta tuo hyvän olon. Oma libidoni on valloillaan yöaikaan, joten seksin harrastaminen yöllä on varsin normia. Ja yleensä seksin jälkeen se uni vasta maittaakin!
nukkumatti En luopuisi hyvistä yöunista mistään hinnasta!
Uni on minulle niin ensiarvoisen tärkeää, etten luopuisi siitä mistään hinnasta. Tunnen itseni ja tiedän, että vajaat yöunet vaikuttavat hyvinvointiini hyvin negatiivisesti. On kaikkien läheisteni etu, että nukun yöni aina hyvin. Olen sitä mieltä, että kaikki ihmiset voisivat järjestää oman rytminsä etukäteen niin, että joka yö tulisi nukuttua se kahdeksan tuntia.
sdf Viettääkseni aikaa tietokoneella tai sosiaalisen median parissa
Unhodun usein koneelle pelaamaan aamuyöhön asti. Minulla on vain yksi peli, joka aiheuttaa tämän "ongelman", mutta juuri sen vuoksi en uskalla esimerkiksi ostaa Sims-pelejä. Jos alkaisin pelata niitä, en varmaan nukkuisi ikinä!
jeeess Jonkun muun asian takia, minkä?
Kissojen takia olen luopunut yhtäjaksoisista kahdeksan tunnin unista. silti en vaihtaisi kissojani mihinkään, vaikka joksus onkin mukava saada nukkua koko yö rauhassa.
Hemmo Harrastaakseni seksiä
Seksiminen tuo nautintoa, ja auttaa unohtamaan murheita vähäksi aikaa.
SZ En luopuisi hyvistä yöunista mistään hinnasta!
Nukkuminen on yksi niistä erittäin harvoista asioista, joita vilpittömästi rakastan. En luopuisi hyvistä yöunista millään verukkeella.
uneton1 En luopuisi hyvistä yöunista mistään hinnasta!
muutama vuosi sitten, usean kuukauden ajan nukuin 5-6 tuntia yössä.... ei vain enää ollut normaalia, stressi iski, kroppa kärsi.... ja seurauksia korjailee vieläkin..
Tuleva äiti Jonkun muun asian takia, minkä?
Lapsen vuoksi
paula En luopuisi hyvistä yöunista mistään hinnasta!
Nukkuminen on kaikkein tärkein asia minulle,ihan kaikki muu tulee perästä!Okei,omien lasten turvallisuus tietysti menee edelle.Eli jos he olisivat vaarassa,niin en nukkuisi ennen kuin vaaran aiheuttaja olisi eliminoitu...
Arina Jonkun muun asian takia, minkä?
Lapseni takia olen valmis valvomaan. Vauvat valvottavat usein yöllä, mutta se ei haittaa minua koska olen onnellinen siitä että saan olla äiti.
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin