Miten lemmikkisi ulkoilee kesäisin?

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 414 kpl
Lemmikki ulkoilee itsenäisesti, koska... 29.0 % 120 kpl
Lemmikki ulkoilee valjaissa, koska... 48.3 % 200 kpl
Lemmikki ulkoilee aitauksessa, koska... 10.9 % 45 kpl
Lemmikki ei ulkoile, koska... 11.8 % 49 kpl

Kaikki perustelut

rotukissa Lemmikki ulkoilee valjaissa, koska...
Minulla on kaksi sen verran kallista lemmikkiä, että en missään nimessä niitä vapaaksi päästäisi! Enkä ymmärrä niitä, ketä päästää kissansa vapaaksi luontoon, sillä maallakin ajaa autoja!
kissan omistaja Lemmikki ulkoilee itsenäisesti, koska...
asun maalla ja pihalla on muitakin eläimiä ja kissa kamuja.Pihapiirimme on suuri ja kissa pärjää käymällä sisällä syömässä ja ottamassa mamilta pusuja ennen kuin menee taas ulos naapurien kollien luokse leikkimään.
Romeo 2005 Lemmikki ulkoilee valjaissa, koska...
asumme kaupungissa emme päästä kissaamme juoksemaan vapaasti ulkona. Kissamme on opetettu pennusta lähtien ulkoilemaan valjaissa, se onnistuu aivan mainiosti, jopa puuhunkin kiipeily.
linn Lemmikki ei ulkoile, koska...
kissat eivät ole tottuneet ulkoiluun. ne naukuvat, eivät suostu liikkumaan ja vaikuttavat pelokkailta. myöskään valjaat eivät ole mieleen. ainoa mieluinen paikka on parveke. luulen, että jos olisi aitaus, jossa kissat voisivat turvallisesti olla, ulkoilu onnistuisi paremmin.
seidi Lemmikki ulkoilee valjaissa, koska...
...asumme keskellä kaupunkia.
Lemmikki ulkoilee valjaissa, koska...
ne muuten varmaan varastettaisiin oitis..
SfinxCornari Lemmikki ulkoilee valjaissa, koska...
He ovat sen verran arvokkaita kavereita, että en missään nimessä päästäisi ilman valjaita ulos. Asun kaiken lisäksi keskustassa, joten ehdottomasti ei ulos ilman valjaita ja valvontaa! Kaiken muun lisäksi pitää todeta, että olisi jopa lain rikkomista päästää kissa ulos ilman valvontaa! :
mh73 Lemmikki ulkoilee valjaissa, koska...
koska kissaa ei voi kaupunkialueella päästää vapaana juoksemaan autojen takia, ja eksymisen ehkä..
Kissan parhaaksi Lemmikki ulkoilee aitauksessa, koska...
Kissan turvallisuuden vuoksi se ulkoilee vain valvotusti. En ymmärrä omistajia, jotka jättävät kissansa ihan oman onnensa nojaan - ja väittävät että kissa saa elää kissan elämän, no ehkä näin, mutta minun omatuntoni ei sallisi sitä, että jättäisin avuttoman ja suojattoman eläimen ties minkä armoille. Kissanvihaajia ja muuten vain pököjä riittää ja rakastan sen verran kissojani, että en päästä niitä vaeltelemaan minne vaan. Ehkä niiden elämä ei ole niin täysipainoista, mutta saavat ne elää ainakin turvassa ja hoidettuina, ja kun niiden elämä päättyy, se päättyy lääkärin piikkiin - ei naapuri pyssyyn, auton alle ja muita kamalia vaihtoehtoja en halua edes ajatella.
mikki-koiruli Lemmikki ulkoilee aitauksessa, koska...
Koirani saa olla vapaana pihalla koska tontti on aidattu.Vielä käymme pitkällä lenkillä kaksi kertaa päivässä.
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin