Mikä näistä kasvojen kauneusongelmista on raastavin...? Perustele!

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 1614 kpl
Huono iho. 42.8 % 691 kpl
Harvat tai huonokuntoiset hiukset. 11.9 % 192 kpl
Kaksoisleuka. 12.0 % 193 kpl
Värjäytyneet tai vinot hampaat. 12.8 % 206 kpl
Liika karvankasvu. 11.8 % 190 kpl
Värittömät ja valjut kulmat ja ripset. 4.0 % 65 kpl
Joku muu, mikä? 4.8 % 77 kpl

Kaikki perustelut

aijai Huono iho.
Huono iho ja erityisesti akne on mielestäni raastavin vaiva. Hoitomuotoja toki löytyy, mutta kärsivällisyyttä vaaditaan. Aknesta voi jäädä myös häiritseviä arpia varsinkin kasvoissa, joiden hoitaminen on hankalaa, jopa kauneuskirurgialla. Harvat hiukset saa usein näyttämään hyvältä oikealla hiusmallilla, tarvittaessa on mahdollista ottaa hiustentuuhennosta tai käyttää jopa peruukkia. Vinot ja värjäytyneet hampaat saa yleensä kuosiin käymällä hammaslääkärissä. Kaksoisleuan ongelmaa voi kokeilla korjata kiinteyttävillä kauneushoidoilla tai tarvittaessa kirurginveitsellä. Ihokarva ongelmat yleensä hoituvat värjäyksellä, poistolla, laserilla.
- Joku muu, mikä?
RASKAUSARVET
m Joku muu, mikä?
ei ole varsinaisesti huono iho, mutta punakka ja kalpea. meikkivoide aina käytössä. rasittavaa. aamuisin on ihan hirveän näköinen ennen voiteita.
Fragola Joku muu, mikä?
Rasvainen iho
Zombi Joku muu, mikä?
Järkyttävän mustat ja kurttuiset alaluomet:
omnomnomn Harvat tai huonokuntoiset hiukset.
Hiukset ovat kaikkien nähtävillä ja ne ovatkin minulle ylpeyden aihe, joten ilmankos pännii kun ne menevät huonoon kuntoon. En millään raaskisi leikata tukkaani ja siksi monet vitamiinit ja hyvät shamppoot on osa elämääni. Tukka hyvin, kaikki hyvin!
Löllö Kaksoisleuka.
Kaksoisleualle ei oikein voi tehdä mitään - se on ja pysyy vaikka laihtuisikin.
ongelmia Kaksoisleuka.
Oon nyt huomannut, että mulle tulee kaksoisleuka melko helposti ja kun painaa sitä nii se o sellasta pehmosta ihoa. No ei noi iho-ongelmatkaan olis kivoja tai hammasongelmat. Voi, kunpa olis täydellinen...
Siru Harvat tai huonokuntoiset hiukset.
Aina lättänän näköiset.
Itsellä huono iho Huono iho.
Vaikka usein sanotaan, että sen saa voi ja piiloon niin sitä EI saa piiloon. Kyllä huonon ihon näkee vaikka käyttäisi meikkiä kuinka paljonvähän
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin