Kesäkysely: Montako annosta alkoholia kuluu viikossa (1 annos = n. 1 pullo keskiolutta)? Mitkä tekijät siihen vaikuttavat?

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 156 kpl
Ei ollenkaan 42.9 % 67 kpl
1-3 annosta 17.3 % 27 kpl
4-7 annosta 16.7 % 26 kpl
8-11 annosta 3.2 % 5 kpl
12-15 annosta 4.5 % 7 kpl
15 annosta tai enemmän 15.4 % 24 kpl

Kaikki perustelut

joranka Ei ollenkaan
Kun kun en juo alkoa, pärjään ilmankii
lapin poitsu 15 annosta tai enemmän
ponua sitä tullee ryystettyä aamusta iltaan
lomalainen Ei ollenkaan
Joskus saatan ottaa valkoviiniä tai saunajuomaksi lonkeron, mutta en läheskään joka viikko.
tuurijuoppo 1-3 annosta
Tuo on lähinnä keskimääräinen arvio. En edes juo alkomahoolia joka viikko, koska saan siitä helposti finnejä naamaan. Silloin kun juon, niin useimmiten viisasten juoman käyttöön liittyy jotkin kesäkekkerit tai vain halu juhlistaa arkea.
Kesämisu 4-7 annosta
Kesällä tulee juotua ihan hirveästi! Terasseja, kaveritapaamisia. Kai se on jonkunlainen tapa ja tottumus, että kesämeiningeissä pitää aina juoda.
Tikkari 1-3 annosta
Yleensä menee 2 lasia viiniä viikossa, viikonloppuna ruoan kanssa. En tykkää lipittää viiniä pelkästään ja oluesta en yhtään tykkää. Jos juhlitaan, lasi kuohuvaa. Olen selkeästi enemmän syöppö kuin juoppo.
summer Ei ollenkaan
Nuorena hummasin tarpeeksi.nyt aikuisena olen täysin vieraantunut alkoholista ja olenkin siitä erittäin iloinen.Ei krapula aamuja ja morkkista rahan hukkaan heittämisestä.Ilo humalaisena on muutenkin niin teennäistä.
Ritu Ei ollenkaan
Yksin ei maistu ja jos on seuraa, ovat yleensä autolla liikkeellä eikä silloinkaan viitsi ainoana juoda. Se on sitten juhla, jolloin korkataan.
normaali 15 annosta tai enemmän
Kaksi kolme lasia valkkaria illalla on mielestäni kohtuullista nautiskelua.En ole juonut itseäni humalaan moneen vuoteen, enkä ole sairastelluut pariinkymmeneen vuoteen edes kunnon flunssaa.
Tuuli Ei ollenkaan
Hyvää vettä ilmaiseksi tarjolla. Sammoin isoäidin omenamehua jäillä. Maistuvat yksin ja yhdessä.
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin