Pitääkö luonnehoroskooppisi mielestäsi paikkansa?

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 1889 kpl
Kyllä! Missä asioissa? 55.2 % 1043 kpl
Ei juurikaan – miksi ei? 10.4 % 196 kpl
Joissakin kohdissa – missä asioissa? 34.4 % 650 kpl

Kaikki perustelut

jellona Joissakin kohdissa – missä asioissa?
Olen leijona ja ainut mikä ärsyttää on se että meitä pidetään usein itserakkaina ja huomionhakuisina. Jokaisessa horoskoopissahan ne huonotkin puolet tietenkin on. Usein silti jos olen horoskooppiani lukenut olen mietinyt että tulipas hyvään kohtaan tällainen neuvo ja ihan kuin olisi varta vasten minusta kirjoitettu.
neekeri Ei juurikaan – miksi ei?
Tässä on neekeri. Neekeri makoilee hiekalla. Neekerit, jotka makoilevat hiekalla, pitää kerätä talteen. Neekerien päälle pitää heittää akkuhappoa ja heidät tulee laittaa ajelehtimaan Intian valtamerelle. Neekeri on kuollut. Vilkuttakaa neekerille.
Ei juurikaan – miksi ei?
Olen syntynyt 25.11 ja siis jousimies, mutta lähellä skorpionia ja enemmän olen sen kaltainen
muija Joissakin kohdissa – missä asioissa?
Olen neitsyt, ja horoskooppini pitää paikkansa varsin hyvin. Olen aina ollut älykäs ja pikkutarkka.
minäminä Ei juurikaan – miksi ei?
eääh,ei se nyt ihan väärässäkään ole....
Rapuliina Kyllä! Missä asioissa?
Intuitiivinen ihminen, hyvät vaistot ja näen helposti ihmisen todellisen luonteen ja mitä todella ajattelee. Herkkä, kokemuksia enneunista ja telepatiasta ym. Tunteellinen. Esim. herkät biisit ja tv-ohjelmat saavat itkemään. Aika kova itsesuojeluvaisto, suojaan herkkää sisintäni pettymyksiltä. Rauhallinen, kova huolehtimaan.
Rapu70 Kyllä! Missä asioissa?
Koti-ihminen, lapset ja perhe tärkeimmät asiat elämässä. Olen halunnut itse hoitaa lapseni ja olla kotiäitinä. Rakastan ruoanlaittoa ja hyvää ruokaa, hemmottelen mielelläni muita keitoksillani : Uskollinen, intohimoinen ja luotettava kumppani. Parisuhde todella tärkeä ja olen hyvin sitoutuva, en anna helpolla periksi. Hieman ujo ja arka, vetäydyn helposti kuoreeni. Muistelen mielelläni menneitä ja vanhat valokuvat ym. ovat minulle tärkeitä. Tunteellinen ja romanttinen. Osoitan helposti rakkautta läheisilleni. Naisellinen, pidän vaaleanpunaisesta. Sisustan kotiani kauniisti ja koti on paras paikka maailmassa. Usein myös aikamoinen murehtija ja stressaaja. Teen ratkaisuja monesti tunnepohjalta. Koetut vääryydet ja pahat sanat jäävät helposti vaivaamaan pitkäksi aikaa.
tutkija Joissakin kohdissa – missä asioissa?
Pääpiirteittäin mutta ei tietenkään kaikilta osin.Silloin olisi aivan liian paljon samanlaisia ihmisiä. Horoskooppiseen luonteeeseen vaikuttaa myös päivä,vuorokaudenaika, sekä onko syntynyt alkukuusta vai loppukuusta. Siihen sekoittuu myös perheen vaikutus ja kasvatustausta, kaverit ja asuin piiri. Luonnettaan voi muokata loppuun asti ja silloin tulee todellinen "horoskooppimerkin" vaikutus esiin.
perustelija Ei juurikaan – miksi ei?
En oikein usko horoskooppeihin, vaikka niitä onkin kiva lueskella.
Maankaivaja Kyllä! Missä asioissa?
Olen niin tyypillinen härkänainen mutta kasvatin itseni pois mustasukkaisuudesta.
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin