Pitääkö luonnehoroskooppisi mielestäsi paikkansa?

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 1861 kpl
Kyllä! Missä asioissa? 55.5 % 1032 kpl
Ei juurikaan – miksi ei? 10.0 % 186 kpl
Joissakin kohdissa – missä asioissa? 34.6 % 643 kpl

Kaikki perustelut

Ei juurikaan – miksi ei?
Olen syntynyt 25.11 ja siis jousimies, mutta lähellä skorpionia ja enemmän olen sen kaltainen
muija Joissakin kohdissa – missä asioissa?
Olen neitsyt, ja horoskooppini pitää paikkansa varsin hyvin. Olen aina ollut älykäs ja pikkutarkka.
minäminä Ei juurikaan – miksi ei?
eääh,ei se nyt ihan väärässäkään ole....
Rapuliina Kyllä! Missä asioissa?
Intuitiivinen ihminen, hyvät vaistot ja näen helposti ihmisen todellisen luonteen ja mitä todella ajattelee. Herkkä, kokemuksia enneunista ja telepatiasta ym. Tunteellinen. Esim. herkät biisit ja tv-ohjelmat saavat itkemään. Aika kova itsesuojeluvaisto, suojaan herkkää sisintäni pettymyksiltä. Rauhallinen, kova huolehtimaan.
Rapu70 Kyllä! Missä asioissa?
Koti-ihminen, lapset ja perhe tärkeimmät asiat elämässä. Olen halunnut itse hoitaa lapseni ja olla kotiäitinä. Rakastan ruoanlaittoa ja hyvää ruokaa, hemmottelen mielelläni muita keitoksillani : Uskollinen, intohimoinen ja luotettava kumppani. Parisuhde todella tärkeä ja olen hyvin sitoutuva, en anna helpolla periksi. Hieman ujo ja arka, vetäydyn helposti kuoreeni. Muistelen mielelläni menneitä ja vanhat valokuvat ym. ovat minulle tärkeitä. Tunteellinen ja romanttinen. Osoitan helposti rakkautta läheisilleni. Naisellinen, pidän vaaleanpunaisesta. Sisustan kotiani kauniisti ja koti on paras paikka maailmassa. Usein myös aikamoinen murehtija ja stressaaja. Teen ratkaisuja monesti tunnepohjalta. Koetut vääryydet ja pahat sanat jäävät helposti vaivaamaan pitkäksi aikaa.
tutkija Joissakin kohdissa – missä asioissa?
Pääpiirteittäin mutta ei tietenkään kaikilta osin.Silloin olisi aivan liian paljon samanlaisia ihmisiä. Horoskooppiseen luonteeeseen vaikuttaa myös päivä,vuorokaudenaika, sekä onko syntynyt alkukuusta vai loppukuusta. Siihen sekoittuu myös perheen vaikutus ja kasvatustausta, kaverit ja asuin piiri. Luonnettaan voi muokata loppuun asti ja silloin tulee todellinen "horoskooppimerkin" vaikutus esiin.
perustelija Ei juurikaan – miksi ei?
En oikein usko horoskooppeihin, vaikka niitä onkin kiva lueskella.
Maankaivaja Kyllä! Missä asioissa?
Olen niin tyypillinen härkänainen mutta kasvatin itseni pois mustasukkaisuudesta.
Pallllero Kyllä! Missä asioissa?
Oon tyypillinen neitsyt ja veli on tyypillinen kalat.
kuuhullu Kyllä! Missä asioissa?
Kyllä luonnehoroskoopit pitää hyvinkin paikkansa! Mies on juuri tyypillinen jousimies ja mä ailahteleva kaksoset, kuin tuuliviiri välillä. Myös lasten horoskoopit pitää paikkansa
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin