Mikä on paras kesänviettopaikka ja miksi? Perustele!

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 167 kpl
Mökillä 44.9 % 75 kpl
Koti 35.9 % 60 kpl
Ulkomaat 15.0 % 25 kpl
Työpaikka 0.6 % 1 kpl
Jokin muu, mikä? 3.6 % 6 kpl

Kaikki perustelut

vm_71 Ulkomaat
Lomalla valmis ruoka vaihtelua kotiruokaan Aurinkolomalla meri, upea välimeren ruoka, ja tietää, että ainoa "pakollinen"tehtävä on viritellä pyyhkeet ja rantakamat kuivumaan Lomalla tulee käytettyä rahaa enemmän, "shoppailua" en harrasta kotona olleskaan, vain pakolliset perheen tarpeet, mutta matkoilla esim Dior laukku n 25, e siis ei aito, mutta näköinen on ihana tuliainen itselle ja lapset voivat käyttää myös rahaa hiukan enemmän vkoraha 5, 00 kun normaalisti, lomatuliaisiin. Lomalla seksi on poikkeuksetta aina parempaa, rento mieli, parempi seksi..=
Salama Jokin muu, mikä?
Oma parveke tai puutarha, sateisella säällä koti.
nyanya Jokin muu, mikä?
Kyllä ehdottomasti paras on luonto ja ranta. Kuumana kesäpäivänä viileässä metsässä samoilu on herkkua kaikille aisteille. Kansallispuistotkin tarjoavat opastettuja kierroksia. Seuraavaksi paras paikka on hiljaisempi puisto kaupungissa. Siellä voi rentoutua musiikkia kuunnellen, lueskellen ja seurata kesän villitsemiä kansalaisia. Yhteen aikaan lähipuisto oli kakkosolohuoneeni. Paras kesänviettopaikka voi olla mikä vaan, seura ratkaisee.
jl71 Mökillä
hiljaisuus,maaseudun rauha
Kristiina Jokin muu, mikä?
Aivan sama kunhan on hyvä porukka koolla ja hyvä meininki!
paula Koti
Ulkomaanmatkalla saatan viihtyä ja jaksaa olla sen viikon.Mökeillä hermot menee sillä hetkellä,kun kuulen tai näen ensimmäisen hyttysen tai paarman.Eli minuutista kahteen siitä hetkestä,kun astun autosta ulos.No,mikä kesänvkiettopaikka se työpaikka nyt on,haloo.Mikään ei voita omaa kotia ja puutarhaa.Järvi,metsä ja palvelut lähellä...eikä ole itikoita.

<< Takaisin