Onko pääministeri Matti Vanhasen uskottavuus kärsinyt vaalitukisotkusta?

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 5124 kpl
Kyllä 71.2 % 3647 kpl
Ei 28.8 % 1477 kpl

Kaikki perustelut

Koestinen Kyllä
Jos meidän Maamme toiseksi tärkein edunvalvoja osoittaa tuollaista piittaamattomuuttalusmuilua, on samalla koko kansanedustuslaitoksemme maine mennyt kansalaisten tasavertaisuuden kannattajana!
lippe Ei
Samaa vaalitukea ovat saaneet kaikki, kuka enemmän kuka vähemmän. Ei vaikuta uskottavuuteen, pääministeri esiintyy aina asiallisesti, ei turhaa pulinaa. Kansanedustajat kaikki vaan samanlaiseen tenttiin niin nähdään kenen uskottavuus sitten kärsii. Hallituksen vaihto ei asiaa mitenkään muuta. Keskittyminen tärkeisiin asioihin ja turhat pulinat pois!
akka Ei
Vaaliraha koskee kaikkia politikkoja
Hekla Ei
Eihän pääministeri voi tietää kaikkia asioita hänellä on monta alaista ja sihteeriä jotka hoitavat pienet asit ja hän keskittyy suuriin asioihin.
Ex urheilija Kyllä
Suuri valehtija.Koko Kepujoukko saanut lahjontarahaa yrittäjiltä.Hallituksen ja eduskunnan hajoitus.Uuudet vaalit.
rikhard Kyllä
iso mies ja kaartelee vastauksia kuin pikku kakara
Jessus sentään Kyllä
Jos pääministerintason heppu nolaa järjestelmää tuollaisilla lausunnoilla, ei kaikki ole valtakunnassa hyvin. Hallituskin menköön vaihtoon samaan rahaan!
Natalia Kyllä
Kyllä on. Antaa aihetta epäillä hänen vastahakoisuuden valirahotuksen julkistamisen takana olevan jotakin todella salattavaa.Hyökkäyspuolustus ei fiksua ministeriltä. TV 1 uutiset 20.30 2.6.2008 paljasti hänet täysin.Ei vastannut kysymyksiin jyräsi toimittajankin.
terde Kyllä
ei osaa antaa suoraa vastausta kysymyksiin vaaliraharahoituksesta, myöntää ja kieltää vuoronperään ei vaikuta uskottavalta muidenkaan sotkujensa vuoksi. EN KOSKAAN ÄÄNESTÄISI !
Kyllä
Vätysvanhanen divariin...
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin