Onko pääministeri Matti Vanhasen uskottavuus kärsinyt vaalitukisotkusta?

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 5124 kpl
Kyllä 71.2 % 3647 kpl
Ei 28.8 % 1477 kpl

Kaikki perustelut

Eevertti Kyllä
Mopo on karannut käsistä.Epämääräisiä selityksiä perä perään.Vaikutusvaltaa on ostettu ja myyty!
sasa Ei
Turhaan media vaan suurentelee asiaa ! jättäkää jo asia rauhaan, kiitos !!
veronmaksaja Ei
Niillä jotka heittelevät pikkukiviä Vanhasen ja hallituspuolueiden päälle on vielä suuremmat synnit kätkössä kunhan asia etenee välikysymykseen.
Grisstalli Ei
Matti Vanhanen on ehdottoman luotettava,eikä hän ole ostettavissa.Hänen ulkonäkönsäkin herättää luottamusta.
Mimi Kyllä
Kyllä tämä selittely sekä kiertely ja kaartelu on mielestäni syönyt uskottavuutta aikalailla. Miksi ei voi reilusti myöntää, että on tehnyt väärin ja luvata parantaa tapansa? Niin me muutkin teemme työelämässä ja yksityiselämässä. Eivät mielestäni poliitikot ole mitenkään eri asemassa. Eikä ainakaan tarvitse televisiossa loukkaantuneena tuhahdella, kun epäkohdista kysellään. Kyllä kansalla on oikeus tietää, mitä Arkadianmäellä tapahtuu. Mehän olemme siellä olevat sinne valinneet, surku kyllä.
Harri Ei
Median ajojahtia taas kuten Kanervan juttukin. Seuraava gallup voisi olla että kärsiikö median uskottavuus sen järjestämästä vaalisotkusta?
matti 2 Kyllä
Kepun salailu ja selittely selittelyn jälkeen tässä asiassa saa karvat pystyyn ja uskomaan, että taustalta löytyy jotain järisyttävän pahaa. Usko Vanhaseen ja muihin kepulaisiin on lopulllisesti mennyt, vaikkei sitä ennenkään ole ollut suuressa määrin. Entisestään vahvistaa sanontaa "valta turmelee", joten enpä jatkossakaan viitsi vaivautua uurnille
Eero Kyllä
Yhdyn edellisiin, hyviin perusteluihin. Ei siis mitään lisättävää.
23 Kyllä
44
kummastelija Ei
Ei tuki tai sen saanti ole rikos. KMS tukee niitä, jotka edustavat samoja arvoja kuin he. Eikö se ole kaikille itsestäänselvyys. Selvitettäköön median toimesta nyt myös vasemmiston saamat tuet niin kotimaasta kuin ulkomailta samoin heidän harjoittama joka paikkaan yltävä poliittinen kähmintä.
<< Edelliset 10Seuraavat 10 >>

<< Takaisin