Kannatatko rekkojen aikeita juhannusliikenteen hidastamiseksi?

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 4310 kpl
Kyllä 51.4 % 2215 kpl
Ei 48.6 % 2095 kpl

Kaikki perustelut

Eläkemuori Kyllä
Kuljetus pysyy kotimaisilla yrittäjillä. Eikö siinä ole tarpeeksi syytä ja pystyvät maksamaan kunnon palkat rahtareille.
KuraKai Kyllä
Kyllä se nyt vaan niin on että jollain tavalla tuota polttoaineen hintaa on pidettävä kurissa , tämäkään idea ei ole huono . Polttoaineesta yli 75 on veroa , asemat harvemmin vedättävät , valtio kyllä . Loppuu meinaan yleisillä teillä liike kokonaan jollei hinnan nousu lähde laskuun , sitten ei enää kellään ole kiire ! juhannus tai ei
Diesel Kyllä
Näkyyyttä asialle. Ne ketä vastustaa tätä niitä ei haittaa ilmeisesti kuinka paljon polttoaine maksaa. Ottakaa hoitajista mallia kuljetusyrittäjät. LAKKOON ! Ruoka kun vähenee kaupoista ni luulis rupeevan jotain tapahtumaa.
er Kyllä
Dieselin hinta noussut älyttömiin,siihen päälle dieselvero.
motoristi Kyllä
Ehdottomasti kannatan rekkahidasteluja, saisi edes jotain näkyvyyttä bensojen hinnat. Suomessa ollaan liian kesyjä tällaisissa protesti-asioissa, muissa maissa oltais jo kaduilla mielenosoittajina, täällä vain kiroillaan kotisohvalla.
Maza86 Kyllä
rekkaliikenne kasautuu muutenkin, tulokset vaan näkyy nopeammin hidastelulla.
rmj Kyllä
tämä saattaa tehota,mitkään heikommat konstit eivät auta, parrikaadeille olisi pitänyt nousta jo huomattavasti aiemmin monta syytä on siihen.
casd Ei
casdcsad
akhg Kyllä
ei näillä polttoainehinnoilla ajella työhön, eikä vapaa-aikaan. Julkinen bussiliikenne nostaa hintoja kaiken tämän myötä, ihan törkeetä.....
nitam Kyllä
Aivan oikein,kun muut ei näytä tekevän mitään korkeelle bensan hinnalle!Hyvähän meidän politiikkojen on istua hyvä liksaisella pallilla ja ajella ilmatteeksi verorahoilla,ei heitä näytä häiritsevän vaikka bensa maksaisi 10€ litra.
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin