Pitäisikö päihdeäidit ottaa pakkohoitoon raskauden ajaksi?

Vastausten jakauma: Vastauksia yhteensä 3294 kpl
Kyllä 94.6 % 3115 kpl
Ei 5.4 % 179 kpl

Kaikki perustelut

-AA- Kyllä
Kunahn rajataan oikein, mikä on päihdeäiti. Pari lasillista viikossa ei ole haitaksi vaan jopa eduksi.
Amaa´lia Kyllä
On ikävää katsoa sitä tuskaa jota lapsi saa kärsiä viattomana vanhempien tyhmyydestä. Lisäksi olen myös sterilisaation kannattaja. Jotka ei pysty huolehtimaan itsestään, kuinka sitten vielä syntymättömästä lapsestaan. Lapsen henki on liian kallis hinta raitistumiseen.
Lapintyttö Kyllä
Vieläkään Suomessa ei kukaan puolusta viatonta lasta! Aikuista ihmistä,päihdeäitiä, hyysätään muka ihmisoikeuden perusteella.Hänhän on kuin tappaja, joka tuhoaa lapsen elämän.
metrossa Kyllä
Istuin metrossa samassa loossissa tukevassa jurrissa olevan n 30-40 v rakastuneen pariskunnan kanssa, jotka olivat kovin onnellisia tulevan lapsen puolesta. He kovasti miettivät että nyt elämä tulee muuttumaan heilläkin. Sitten tuleva äiti oli loukkaantunut, että heidän ryyppykaveri ole lyönyt häntä päähän, joka näkyi naamassa selvästi. Tähän tuleva isä meinasi ettei se haittaa kuinhan ei lyö mahaan, jossa meidän vauva on ja olisi anatanut silloin takaisin lyöjälle. Kyllä minusta tässä tapauksessa pakkohoito suojelu? äidille ja myös tulevalle isälle, jos hän isäksi aikoo, olisi paikallaan.
äiti Kyllä
kyllä. synymätöntä vauvaa täytyy puolustaa huumeäidin kidutusta vastaan
koivu Kyllä
Kun sairaana syntyy,niin onhan siinä ihmisen elinikäisestä sairaudesta kysymys,johon ei taida kovin hyvin lääkkeitä löytyä,niin ehdottomasti pakkohoitoon!
Hanneliie Kyllä
Jos ei itse pysty olemaan ilman viinaa tai huumeita raskausaikana olisi pakkohoito ainut vaihtoehto. Eihän siinä ole periaatteessa kysymys äidin--vaan sen lapsen terveydestä.
minä vaan Kyllä
päihteiden käyttö on niin paljon lisääntynyt ja onko lapsen oikeuksien mukaista jos hän saa äidin takia itselleen vaivoja, sairauksia ym...
sivusta seurannut Kyllä
Olen seurannut yhden alkoholistin raskausaikaa. Tein siitä ilmoituksen, mutta mitään muutosta ei tapahtunut. Lapsella puhkesi heti paha diabetes.
taikku Kyllä
ihmettelen kovasti miksi asiasta edes keskustellaan. Kyllä nyt pitäisi jo herätä. Ennen ja jälkeen raskauden!
Seuraavat 10 >>

<< Takaisin